Incep in ordine pur alfabetica cu Orange, care  lanseaza cartela SIM  gratuita Orange PrePay cu comanda online. Cartelele PrePay comandate pe Internet sunt livrate gratuit la domiciliul clientului, iar la activare clientul primeste gratuit 10 minute si 10 mesaje scrise in retea.  Pentru fiecare euro reincarcat clientii primesc si un extra bonus de 10 minute si 10 mesaje scrise in retea. Daca reincarca 2 euro in contul PrePay primesc 20 minute de convorbiri si 20 mesaje scrise in retea.

Pentru 25 de euro valoare reincarcata, in contul PrePay se vor acumula 250 de minute si 250 de mesaje scrise in retea, in plus fata de cei 5 euro bonus standard pentru reincarcare.
La prima reincarcare din fiecare luna, clientii Orange PrePay mai primesc un bonus egal cu jumatate din valoarea reincarcata, pentru sume cuprinse intre 4 si 25 de euro. De exemplu, daca fac o reincarcare cu 5 euro, clientii primesc in cont 7,5 euro.
Toate bonusurile se cumuleaza.

Oferta Vodafone de azi se refera la mesaje SMS gratis.

Cu noul  serviciu, pot fi trimise, in limita a 10 mesaje pe zi, SMS-uri gratuite catre orice alt client Vodafone si la tariful de 2 eurocenti / mesaj (fara TVA) catre alte retele nationale.

Pentru a beneficia de oferta speciala Vodafone, tot ceea ce trebuie sa faca clientii Vodafone Campus si ai Ofertei Vodafone pentru Tineri este sa se inregistreze pe site-ul www.youthSMS.ro. Serviciul YouthSMS completeaza portofoliul de oferte speciale, disponibile exclusiv online pentru clientii Vodafone, prin care acestia pot beneficia de avantaje suplimentare.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !