Ulefone Power 3 continuă seria de terminale smartphone cu baterie foarte mare. De data asta au pus un acumulator de 6080 mAh (pe unele site-uri apare 6.100 mAh), dar cred că în acest video sunt informațiile corecte. Vine cu Android 8.0 din fabrică și lansarea ar fi în decembrie, conform GizmoChina.

Ulefone Power 3

Chinezii de la Ulefone au devenit cunoscuți în România după ce au lansat modelul lor „iPhone killer” denumit Ulefone Paris, acum ceva ani. Atunci se vindea la 600 de lei, pe vremea când un flagship era cam 3000 de lei. Între timp toate s-au scumpit. V-am mai scris despre Ulefone Power, prima variantă, dar și modelul Ulefone Metal care a urmat în serie celui denumit Paris.

Ulefone Power 3

Noul model din seria cu baterie mare are și un ecran mai mare, design decent, cameră foto duală și pe față și pe spate, un proesor destul de bun. Conform celor prezentate în clipul de mai sus, care pare singura informație oficială disponibilă la ora actuală, Ulefone Power 3 are un ecran de 6 inch FHD+ (2160×1080 pixeli), are procesorul Mediatek Helio P23 despre care vă povestesc mai jos, 6GB de RAM și 64 GB de stocare internă, cameră foto cu senzor de 16 megapixeli și 5 megapixeli pe spate, plus senzori de 13 megapixeli și 5 megapixeli cea frontală de selfie, plus bateria de 6.080 mAh. Apare Android 8.0 deși multe alte bloguri vorbesc despre 8.1. Este posibil să fie un sample de test și versiunea comercială să vină cu specificații mai bune.

Helio P23 este un procesor mid-range cu focus pe consum. totuși este mid-high-end și nu axat pe preț. Oferă procesare foto/video avansată, oferă 4G LTE Cat13, precum și VoLTE (voice over LTE). Totuși, procesorul are opt nuclee ARM Cortex-A53, versiunea economică. Chiar duse la 2,3GHz, experiența nu va fi cea înregistrată cu un procesor de mare putere.

De asemenea, am o precizare privind terminalele cu baterie mare. Cu cât este mai mare bateria, tinde să fie consumată mai rapid. Am testat recent un telefon chinezesc cu baterie de 5.000 mAh, se duce în câteva ore, cu luminozitate redusă și setări de Power Management. Ulefone spune că Power 3 poate fi folosit 4 zile fără încărcător, ei bine, nu cred. Există și telefoane chinezești cu baterie de 10.000 mAh și tot nu cred că trec de două zile. Abia aștept să le testez.

P.S. Aveți grijă, cineva a realizat un site ulefone-oficial.ro, probabil un importator și nu este în niciun caz site-ul lor oficial. Pagina lor oficială este ulefone.com.

Via: AH,