Razer Phone 2, telefonul mobil dedicat pasionaților de jocuri video, primește update la Android 9.0 Pie. Se va ieftini de la 1 martie.

Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat azi actualizarea Razer Phone 2, telefonul mobil vârf de gamă, destinat în special gamerilor.

Un update de software major pentru Razer Phone 2 aduce cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android, 9.0 Pie. Aceasta are numeroase îmbunătățiri, printre care se numără navigarea pe bază de gesturi cu acces la Google Assistant, funcții interactive și de căutare pentru aplicații, optimizarea duratei de viață a bateriei, noi posibilități de administrare a nivelului de confidențialitate precum controlul aplicațiilor rulate în fundal, funcția digital well-being ce monitorizează obiceiurile de utilizare a telefonului, înregistrare video în 4k la 60fps.

O listă completă a noilor funcții și îmbunătățiri aduse sistemului de operare Android 9.0 Pie poate fi găsită aici.

Reduceri Razer

Razer a anunțat de asemenea că va oferi pentru o perioadă limitată dispozitivul Razer Phone 2 la prețul de 499.99 dolari (redus de la prețul de 799.99 dolari). Promoția este valabilă începând 1 martie pe pagina web Razer.com. Această ofertă va fi disponibilă și în oferta anumitor parteneri de retail, în timp ce anumiți operatori vor oferi programe de tip trade-in.

Instalarea Android 9.0 Pie aduce multiple beneficii pentru Razer Phone 2 printre care utilizarea într-o manieră mai intuitivă, o folosire mai eficientă a bateriei și îmbunătățirea experienței de folosire în cazul jocurilor video și a aplicațiilor de divertisment digital.

Noul update care conține cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android 9.0 Pie va fi implementat într-o manieră Over-the-air (OTA) pentru toate dispozitivele Razer Phone 2 comercializate în mod direct, începând cu 27 februarie 2019 (US PST). Următorul pas constă în implementarea update-urilor de către operatorii de telefonie mobilă pentru dispozitivele Razer Phone 2 comercializate de ei, în concordanță cu politica lor referitoare la update-urile de software.

Oferta promoțională de preț redus va fi disponibilă începând de pe 1 martie 2019.