Vernee Apollo 2 va fi prezentat oficial la Mobile World Congress 2017 (MWC), iar terminalul are specificații foarte bune și un design modern. Sunt în total cinci modele smartphone noi anunțate acum, sper să le pot găsi la Barcelona.

Vernee Apollo 2 vine cu procesorul nou Mediatek Helio X30, procesor realizat pe 10 nanometri ca și Snapdragon 835. Este un chipset deca-core, cu zece nuclee, din care două Cortex-A73 sunt la 2.8 GHz, patru Cortex-A53 la 2.2GHz și patru Cortex-A53 la 2.0 GHz. Are versiuni de 6GB de RAM și 64GB de stocare internă și varianta de top cu 8GB de RAM și 128GB stocare internă.

Compania a anunțat de asemenea Vernee Mars Pro și Apollo X. Modelul Mar Pro are procesorul Helio P25 și 6GB de RAM, cu un design diferit. Iar Vernee Apollo X vrea să concureze Xiaomi Redmi Note 4, are procesorul Mediatek Helio X20, cu Android 7.0 și este modelul eficient și accesibil din gamă. Lansarea lui este în luna martie.

 

 

Vernee Thor E are ecran de 5 inch cu un body metalic de doar 8 milimetri, însă bateria integrată este de 5.020 mAh, una dintre cele mai mari la un astfel de display. Cântărește doar 148 de grame și este făcut pentru eficiență energetică. Lansarea comercială va fi în aprilie.

 

Vernee Thor Plus este versiunea cu ecran mai mare, dar și baterie mare. Integrează un acumulator de 5.060 mAh, dar totul cu o grosime de 7.9 milimetri. Arată bine și va fi disponibil comercial în luna mai.

Revin cu informații pe măsură ce apar.