Vodafone Smart V8 este disponibil în oferta Vodafone România oficial. Smartphone-ul asigură utilizatorilor o experiență completă Supernet 4G+, are dotări de top și un preț accesibil.

Vodafone Smart V8

V-am scris despre seria Vodafone Smart din 2011.

Vodafone Smart V8 este un smartphone echilibrat, care oferă toate funcționalitățile necesare unui utilizator obișnuit, fără să fie un model de top. Este chiar accesibil ca nivel de preț, dar dotările sunt decente.

Noul model Vodafone are sistem de operare Android 7.1.1 (Nougat) și oferă utilizatorului un spațiu de stocare de 32 GB, care poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie microSD de până la 128 GB. Totodată, noul smartphone are dotări tehnice avansate, un display cu diagonala de 5,5”, LTPS IPS LCD, Full HD. Este protejat contra zgârierii de Asahi Dragontrail Glass. Are un procesor octa-core Snapdragon 435, GPU Adreno 505, memorie RAM de 3 GB și o cameră foto principală de 16 megapixeli. Vorbim de opt nuclee Cortex-A53 la 1.4 GHz, deci nu vă așteptați să ruleze foarte ușor jocuri video. Camera foto frontală pentru selfie este de 8 megapixeli. Vodafone Smart V8 este un smartphone cu design premium, care a fost premiat în 2017 la iF Design Award, una dintre cele mai cunosctute competiții de profil.

Acumulatorul integrat este de 3.000 mAh, destul de mare ținând cont și de procesorul economic, cred căt trece lejer o zi întreagă de utilizare. Pe de altă parte, performanțele nu vor fi tocmai de top. Prețul fără conectare este de vreo 230 de euro, dar sigur în găsiți și cu vreo ofertă promoțională.

În cei 11 ani de la lansarea dispozitivelor Vodafone, au fost vândute peste 100 de milioane de unități la nivel global. În medie, în anul fiscal 2016/2017, un dispozitiv Vodafone a fost vândut la fiecare trei secunde. În general consumatorii care acum aleg primul model de smartphone sau trec de la un terminal foarte vechi la ceva nou aleg astfel de modele, ieftine, dar fac totul aproape la fel de bine ca un telefon modern. Îl recomand pentru părinți și pentru juniorii care nu au descoperit încă jocurile mai intensive.