Xiaomi Mi Max este un phablet cu ecran de 6.4 inch, care urmează să fie dezvăluit oficial pe 10 mai. Dotările hardware sunt de nivel mediu, iar singurul lucru de aflat rămâne prețul.

Xiaomi_Mi_Max

Chinezii de la Xiaomi au lansat de curând noul vârf de gamă, Mi5, care este un smartphone bun, dar nu chiar atât de ieftin pe cât susțin unii. De asemenea, ca phablet mai au și Redmi Note 3.

Acum vin cu un model de dimensiuni mai mari, dar acesta nu are dotările hardware pentru a fi un model de top, de unde cred că va avea un preț foarte bun. Să trecem în revistă principalele dotări:
– ecran de 6.4 inch Full HD;
– procesor hexa-core (Snapdragon 650);
– GPU Adreno 510;
– memorie RAM 2GB;
– stocare 16GB;
– camera foto principală de 16 megapixeli, frontala de selfie de 5 megapixeli;

Nu există mai multe detalii, cel puțin pînă la lansarea oficială. Conform unui teaser postat postat pe pagina de Weibo, lansarea oficială este pe 10 mai.

Via Masable
gsmarena_001

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!