Xiaomi Mi6 ar fi fost gata deja dacă nu exista problema cu Snapdragon 835, dar Qualcomm a crescut producția și în curând vom vedea pe piață atât noul S8, cât și competitorii care vor avea procesorul de top. Xiaomi oferă în fiecare an unul dintre cele mai bune modele de top care are prețul jumătate din cel al liderilor pieței. Mi5 a fost excelent și apoi au venit cu ediția actualizată Mi 5s, care și la ora asta reprezintă o alternativă interesantă.

xiaomi mi6

Xiaomi Mi6 – ce știm acum

După ce s-a anunțat că vor folosi Snapdragon 835, a devenit clar că telefonul de top va fi lansat în aprilie, niciun model cu acest procesor nu ajunge pe piață mai devreme de luna aprilie, din motive care au ținut de producție. Modelul de bază va avea 4GB de RAM și 64 sau 128GB de stocare internă. Acesta va avea un preț mai accesibil, deși unele surse vorbesc despre posibilitatea de a veni cu Helio X30 în loc de Snapdragon. Nu e foarte clară această informație, deci rămâne cu semnul întrebării. Alte surse spun că modelul de bază costă 300 de dolari, ceea ce sună un pic exagerat. Sunt ieftine modelele Xiaomi, dar nici chiar atât de ieftine.

Modelul de top Xiaomi Mi 6 va avea 6GB de RAM, va fi sigur cu Snapdragon 835 și va avea un preț de pornire de 430 de dolari, ceea ce pare desigur mult mai aproape de adevăr. Ar putea fi Mi 6 Plus, față de Mi 6, dar nu sunt sigur ce ecran ar putea avea.

Zvonurile vorbesc despre cameră foto duală pe spate, care ar putea avea 12 sau 16 megapixeli, nu este sigur. Camera frontală ar putea fi și ea mai performantă, iar oamenii spun că bateria ar putea ajunge la 4.000 mAh. Este foarte greu să pui o baterie de dimensiuni mari într-un model flagship, telefonul devine foarte gros și greu, practic fiind mai incomod de utilizat. Dar pentru a bifa toate specificațiile de top, este foarte posibil să mărească și bateria.

Cea mai tare chestie mi se pare la Xiaomi Mi6 ideea de a prelua designul ecranului cu margini subțiri care a fost lansat cu Mi Mix. Este cel mai bun lucru care a venit în ultimii ani și device-ul arată incredibil de bine.

xiaomi mi 6 design