HTC 11 va fi lansat sigur în 2017, dar zvonurile încept să circule deja, iar primul este că va avea ecran Edge cu marginile curbate, la fel ca Xiaomi Mi Note 2 sau Galaxy S7 Edge. Se pare că unii producători au luat-o în serios cu ecranele curbate, în lipsă de alte noutăți.

htc-11-concept-image

Spre deosebire de Xioami, compania taiwaneză va folosi un display de 5.5 inch cu rezoluție 2056×1440 pixeli, nu varianta Full HD. De asemenea, conform informațiilor postate pe site-urile chinezești, va avea pe spate o cameră foto cu senzor de 12 megapixeli, exact ca Galaxy S7. Camera frontală, pentru poze selfie, este una de 8 megapixeli. Acum, sigur, informațiile sunt pe surse, nu există nimic oficial pe tema asta.

Informațiile confirmă tendința de design prezentată în acest clip, care se referă tot la un flagship HTC. De altfel se confirmă astfel oficial și știrea care spunea că Samsung va vinde ecrane de tip Edge competitorilor săi, iar prin asta se poate confirma și zvonul unui iPhone cu ecran curbat.

Detaliile tehnice HTC 11 au fost prezentate pe site-ul de socializare Weibo al chinezilor, iar deocamdată sunt singurele informații despre următorul vârf de gamă. Dacă mai apare ceva pe tema asta, am să vă țin la curent.