Se spune că HTC are nevoie de un nou flagship anul acesta, deoarece vânzările One M9 au fost foarte slabe. De-asta mulți vorbesc deja despre HTC One M10. Eu personal nu cred că va fi lansat înainte de 2016, dar se spune că ar putea veni anul ăsta.

HTC-One-M10-tantalizer

Mie nu mi-a plăcut One M9, este ok, dar prea scump pentru ce oferă. HTC a lansat deja One M9+ și nu cred că mai pot inventa ceva nou. Poate eventual Un HTC One M9 Max, care să fie lansat pentru a concura Note 5 și iPhone 6S Plus.

HTC are nevoie de un nou hit, One M7 a avut atâta succes încât a redresat afacerile companiei după trei ani de scăderi continue. Totuși, One M8 și One M9 nu au avut succesul dorit. Nu au adus suficiente noutăți, sunt slabe comparativ cu terminalele concurente și au preț relativ mare. Ce-ar avea nevoie compania taiwaneză ar fi un flagship foarte puternic, foarte arătos, dar care să coste sub competiție. Cu puțină cercetare de piață, ar putea face asta și ar relansa vânzările.

HTC One M10 ar urma să aibă niște detalii tehnice foarte atrăgătoare. Se spune că va avea procesor Snapdragon 820, care va avea nuclee la 3GHz, dacă detaliile sunt reale. De asemenea, terminalul va avea 4GB de RAM, maximum la ora asta pe un smartphone de top. Despre camera foto se zice că ar fi de 20 sau chiar 27 de megapixeli, cu stabilizator optic. Bateria ar urma să fie de capacitate mai mare decât la One M9, să sperăm că va crește și autonomia.

Pe de altă parte, există și informații cum că HTC One M10 va fi lansat tot în 2016, cum ar fi normal. Poate în primăvară, la Mobile World Congress.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!