Deja știm aproape totul despre Google Pixel 2, iar modelul Pixel 2 XL ar putea fi făcut de LG. Prezentarea video este realizată de un fan, iar imaginile arată foarte bine. Merită văzut clipul.Oricum, deja este enervant că unii numesc telefonul Pixel 2 XL, iar alții spun că este corect Pixel XL 2. Testele de performanță în care apare Google Pixel 2 arată un ecran de 5.6 inch, cu rezoluția 2K (2560×1312 pixeli), ceea ce sugerează un format similar cu LG G6, de genul 18:9 , genul de display nou, cu marginile subțiri. De aceea pare logic ca LG să fie producătorul. Iar modelul Pixel 2, cel mai compact, va fi realizat împreună cu HTC ca și primul Pixel. Google a mai făcut astfel de aranjamente și la modelele Nexus. Chiar citisem zilele trecute că Pixel XL 2 nu va fi deloc la fel cu Pixel 2, fiind doi producători implicați.

Procesorul era cunoscut deja, este clar vorba despre Qualcomm Snapdragon 835, octa-core, cu 4GB de RAM. Nucleele sunt la 2.4GHz, iar acceleratorul grafic este Adreno 540. Camera de pe spate apare aceeași, cu senzor de 12 megapixeli, iar camera foto frontală este de 7 megapixeli. Mă mir că Pixel 2 nu are cameră foto duală, că ăsta pare să fie trendul la modelele de top. Dar unii rezistă acestui trend, să vedem pentru cât timp.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!