Lansarea oficială Huawei P10 și P10 Plus are loc și ea în afara MWC, într-un pavilion expozițional lângă fântâna “magică” aflată pe drumul spre palatul Montjuic. Terminalele pe care le așteaptă acum cu sufletul la gură toți fanii Huawei sunt într-adevăr interesante, dar au un preț pe măsură.

Impresii de la lansare

Andrew Garrihy CMO business pentru Europa deschide prezenta Huawei de azi. Teaserele Huawei au fost rulate de 160 de milioane de utilizatori din 142 de țări.
Richard Yu, CEO consumer, prezintă noile telefoane.

Tehnologie foto de ultimă generație, dar și o realizare premium, design industrial și pe spate are un nou material hyper-diamond-cut technology, un metal care lucește, dar nu se zgârie ușor. Au și ceramic pe alb, există și model negru sau Rose gold, prestige-gold.

Pe scenă urcă un specialist Pantone Color Institute.

Detalii tehnice Huawei P10

V-am scris și în cazul Huawei P10 detaliile tehnice și ce știam pe surse dinainte de lansare. Compania chineză nu a crescut dimensiunea lui P10 pentru că are o ediție specială cu ecran mare, Huawei P10 Plus.

Ecranul este protejat de Gorilla Glass 5, iar butonul Home/senzor de amprentă este sub sticlă. De asemenea are funcții touch-screen pentru navigație. Telefonul are 6.88 mm grosime, nici nu iese camera în afară.

Huawei P10 are cu ecran de 5.2 inch, cu margini subțiri, per-total este mai mic ca P9, Full HD. Luminozitate de 500 nit și contrast 1500:1. Rezistent la apă și praf, nano-coating.

Telefonul are procesorul foarte bun HiSilicon Kirin 960, care aproape bate Snapdragon 835 în testele de perormanță. Au o ediție mai rapidă cu 18% față de cea anterioară, de la Mate. De asemenea vine cu variante de 4GB au 6GB de RAM, cu 32/64 GB de stocare sau 128GB. Tehnologia de memorie este mai rapidă decât la competiție.

Camerele foto de pe spate păstrează senzorii de 12 megapixeli, dar senzorul alb-negru este de 20 de megapixeli. Camera are mod profesionist cu control manual, stabilizare optică și lentile F1.8. Autofocus laser și camera alb-negru face efect de bokeh natural. În modul portret face zoom optic 2x.
Filmează la rezoluție 4K. Frontala este de 8 megapixeli în premieră cu tehnologia Leica. Cu lentila F1.9 și luminozitate crescută și tehnologii pentru low-light.

Detalii tehnice Huawei P10 Plus

P10 Plus are ecranul mai mare, 5.5 inch la rezoluție 2K (2560×1440 pixeli). modele de top de la Samsung. Ecranul are rezoluție 2K (2560×1440 pixeli), iar modelul de top are 6 GB.

P10 Plus este primul telefon 4.5G cu quad-antenna pentru servicii 4×4 MiMo, obținând viteze mai mari de download. Pentru zonele cu semnal redus este terminalul perfect.

Camera foto este tot cea duală, iar variantele sunt 4GB/64GB ȘI 6GB/128GB. În rest modelele sunt cam la fel.

Telefoanele sunt dual-SIM. Bateria este de 3.200 mAh, iar Plus are 3.750 mAh.

Prețul Huawei P10 este de la 649 euro, iar P10 Plus de la 699 euro.

Revin cu un articol hands-on cu Huawei P10 cum reușesc să pun mâna pe terminal. De asemenea, dacă aveți orice întrebări legate de Huawei P10, puteți lăsa aici un comentariu și încerc să vă răspund cât pot de repede.