Huawei P10 se lansează oficial pe 26 februarie, la Mobile World Congress 2017, probabil împreună cu Huawei P10 Plus. Am invitația la eveniment, vom vedea dacă apare vreo surpriză.

huawei p10

Sursa foto: OnLeaks

Am mai avut câteva informații despre Huawei P10, dar acum au apărut și mai multe detalii, inclusiv un video care este la finalul acestui text.

ads

Ecranul de 5.2 inch rămâne de aceeași dimensiune, dar pentru 2017 cei de la Huawei au ales un panel QHD (2560×1440 pixeli), ridicând astfel terminalul la nivelul modelelor flagship ale concurenților. Spatele rămâne metalic și după cum se vede în imagini vor avea camera foto duală Leica și anul acesta. Chiar sunt curios dacă au adus tehnologii noi pe partea foto, Huawei și Leica au făcut anul trecut un laborator de cercetare foto și au promis că vor îmbunătăți camera. Cea de pe Huawei P9 rămâne una dintre cele mai bune camere foto pe smartphone, probabil pe locul doi după S7. Invitația trimisă de Huawei sugerează o cameră duală pentru selfie, nu este clar acest lucru, dar textul spune „Change the way the world sees you”, schimbă modul în care te vede lumea.

Procesorul Huawei P10 rămâne unul dintre cele mai bune, testele recente au arătat că Snapdragon 835 este la același nivel cu Kirin 960. Ceea ce înseamnă că Snapdragon 821 folosit de alte terminale va fi sub, iar singura necunoscută rămâne Exynos, procesorul de top de la S8 și Note 8.

Modelul va avea variante cu 4GB de RAM și 6GB de RAM, așa cum anul trecut P9 avea variante cu 3 sau 4GB de RAM. Modelul de top va fi mai scump, iar modelul P10 Plus va fi și mai scump, posibil cu un ecran Edge, cu margini curbate.

Din imaginile de mai jos se vede mufa 3.5 mm jack, care pe alte telefoane lipsește acum, iar mufa de încărcare rămâne la locul ei, USB Type-C. Butoanele rămân la fel și slotul de SIM/card de memorie este identic. Huawei P10 va fi tot dual-SIM, dar dacă ai nevoie de card de memorie, acesta va sta tot pe slotul de SIM, iar telefonul va putea fi folosit single-SIM.

Circulă și alte speculații, precum faptul că ar avea scanner de iris pentru deblocare, dar nu am văzut ceva concret în acest sens. Aflăm mai multe pe 26 februarie, vă anunț cum aflu ceva.

Prezentare video


Teasing oficial P10