Bloggers Lan Party a devenit deja tradiție și se pregătesc acum pentru ediția din primăvară. Am trecut sâmbătă noaptea la Pescariu , după un Black Friday obositor, să-i văd pe inamici cum se luptă pentru premii în cadrul ediției de toamnă. De data asta au avut sponsori noi și s-au dat premii serioase. 

Bloggers Lan Party 4
Bloggers Lan Party 4

Concurusul a reunit bloggeri cunoscuți și pasionați de jocuri, care au stat pînă la dimineață pentru o distracție pe măsură. M-a impresionat și gestul lui Mihai Pătrașcu, Evomag. Sâmbătă noaptea, la miezul nopții, Mihai a venit la magazin să facă rost de un switch de 24 de port-uri, rolă de fibră și clește. Numeri pe degete oamenii care ar face asta pentru un “cunoscut”.

Ediția 4 s-a bucurat de și mai mulți participanți comparat cu primele trei. Printre premii s-au numărat monitorul EW2730 de 27-inch, Kingston Flash Reader și Powerbank, un HDD WD Black Edition – 1TB & 7200rpm, procesoare AMD, un mouse Logitech și niște jocuri video.

Bloggers Lan Party 4 a fost un eveniment susținut de AMD, ASRock și PC Garage cu sprijinul Pescariu Sports & Spa. Parteneri: BenQ, Kingston, Western Digital, Ubisoft.

Galerie foto

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!