Am fost astăzi la evenimentul pre-Black Friday al eMAG, unde s-au reafirmat practic informațiile date aici. Avem totuși noutăți: surpriza de anul acesta vor fi vouchere de reducere la Eon Energie.

 

0003
„Există două Black Friday acum, unul comercial, care se desfășoară tot anul și unul tip spectacol, doar o singură zi”, a spus Iulian Stanciu. Sunt campanii de reduceri tot anul, dar numai în ziua de Black Friday, pe 18 noiembrie, oamenii care cumpără de la eMAG vor găsi cele mai bune prețuri, a spus el.

Trendul de la an la an este de creștere și se așteaptă să crească numărul de utilizatori, de comenzi și de vânzări per-total. Promoțiile cu preț bun vor avea pentru prima dată un indicator cu numărul de unități disponibile. eMAG a investit 2 milioane de euro în servere și infrastructură, dar nu pot spune ora de începere Black Friday tocmai ca să nu cadă site-ul. Va fi dimineața între 6 și 8, pe data de 18 noiembrie, vineri.

Altă noutate ar fi vânzarea de produse în 36 de rate fără dobândă, doar cu Raiffeisen și în 12 rate fără dobândă cu alte bănci.

eMAG va lucra anul acesta cu 6 firme de curierat, sunt 202 puncte la Poșta Română, 11 showroom de unde se pot ridica produse. Vor fi la ofertă 50000 smartphone-uri, 40.000 de televizoare, 100.000 electrocasnice mici, tot atâtea jucarii sau parfumuri, 20.000 anvelope, 1500 produse smart home – în total vor fi 800.000 de produse vândute. Livrarea va fi gata pînă pe 28 noiembrie

Anul acesta vânzările de pe 18 noiembrie ar putea atinge vânzări de un miliard de lei, din care eMAG 250 milioane de lei, față de 200 anul trecut.

Reducerile totale vor fi de peste 35 de milioane de euro.

Anul acesta, peste 2.000 de magazine partenere eMAG Marketplace sunt pregătite cu promoții pentru Black Friday, dublu față de anul precedent.