E drept că în utilizare intesivă. În prima zi nu l-am lăsat deloc din mână, am instalat o mulțime de jocuri, am făcut poze și am filmat, am văzut clipuri, am ascultat muzică. 14 ore a rezistat, deși acum tind să cred că nu era full încărcat când m-am apucat de el. Poate n-am fost atent la detalii.

Samsung Galaxy Nexus - baterie
Samsung Galaxy Nexus - baterie

A doua zi a rezistat 24 de ore în cap. L-am scos de la încărcat fix aseară, acum a murit, acum 10 minute. Totuși se încarcă rapid, acum are 6% baterie, revin cu info cât de repede se încarcă.

Nu mi-a plăcut foarte tare camera, comparat cu iPhone 4S camera Nexus este mai slabă. Deh, 5 megapixeli, tehnologia de anul trecut. Să zicem un mic compromis pentru o cauză mai mare. Android 4.0 rămâne cel mai bun din ce am testat eu. Sunt foarte – foarte curios cum arată pe tabletă.

Dacă vă pasionează subiectul, am mai scris câteva chestii despre Samsung Galaxy Nexus: despre preț, despre detalii tehnice, de la lansarea oficială sau comparația cu Galaxy SII.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !