Un advertorial publicat de Business Standard despre celebra firma de PR 4ACE a scos la ivea realitatea din spatele cortinei, multi dintre “Actorii” care lucreaza pentru Elena Olteanu iesind la rampa sa spuna adevarul despre firma “ridicata in slavi” de colegii de la BS. Evident, cum era de asteptat, subiectul e trecut prin foc si sabie pe bloguri (Zoso, Subiectiv, ca sa dau exemple). Nu o cunosc personal pe Elena Olteanu, asa ca am sa va reamintesc doar una dintre productiile lor.

Oricum, citatele din BS trec pragul unui articol normal. Elena Olteanu le sugereaza potentialilor viitori clienti ce multe beneficii le-ar putea oferi firma lor. De asemenea, desi anul trecut anuntau 1 milion de euro afaceri, acum au revenit si au spus ca au fost 700.000 (de fapt pe hartie 500.000?). Deci 1 milion vor fi anul acesta(de fapt 750 de mii) si asa mai departe.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !