Colegii de la Connect vor face Doza de IT, o emisiune de tehnologie la TVR1. Anunțul vine la vreo câțiva ani după ce Zona IT a oprit colaborarea cu TVR. Emisiunea va fi în fiecare sâmbătă, de la ora 12:00. Prezentată de colegul Claudiu Râpan. Baftă!

Claudiu Râpan - Doza de IT

Doza de IT: emisiune de tehnologie la TVR1

Doza de IT va trata toate noutățile din domeniul IT, de la telefonia mobilă, până la smartphone-uri, laptopuri, wearables, periferice, jocuri şi, nu în ultimul rând, subiecte din aria Internetului. Emisiunea va fi realizată de echipa connect România, cu Iulian Machi și Mihnea Ionescu în calitate de producători și coordonatori ai proiectului, iar echipa completă este formată din oamenii din spatele revistei connect.

Doza de IT va fi prezentată și moderată de Claudiu Râpan, jurnalist cu peste șase ani de experiență în presa de tehnologie, actual redactor-șef al revistei connect România. El are la activ sute de review-uri ale celor mai populare gadget-uri, smartphone-uri, telefoane sau laptopuri și a moderat timp de doi ani emisiunea pentru pasionații de tehnologie, la Adevărul Live. De-a lungul carierei sale în presă, Claudiu Râpan a mai activat ca jurnalist la publicațiile Gazeta Sporturilor, start-up.ro, Playtech.ro, Adevărul dar si ca PR, la Upspin Media, acolo unde s-a ocupat de proiecte pentru clienți IT&C precum AMD, Logitech sau LG.

Prima ediție a Dozei de IT analizează în amănunt iPhone 14, dar și doi dintre competitorii săi direcți, unde Claudiu Râpan a dezbătut alături de Emil Dragotă, redactor-șef Gadget.ro, avantajele și dezavantajele celor mai interesante flagship-uri din acest an. De asemenea, un alt punct focal al acestui prim episod este reprezentat de o dezbatere între aceiași doi jurnaliști despre viitorul produselor pliabile, fie că vorbim despre smartphone-uri sau despre laptopuri.

connect România este cea mai mare revistă de telecomunicații din Europa, iar pe piața locală, ea există de mai bine de 20 de ani, fiind condusă de Leon Arhire.