OnePlus 8 Pro a fost deja dezvăluit pe surse, unii credeau că va fi lansat chiar acum pe final de an. Însă cele mai noi informații spun că va fi lansat abia la Mobile World Congress 2020. Profit de ocazie să vă spun că mi-a venit acreditarea pentru evenimentul anual, ne auzim iar din Spania.

Nu avem prea multe detalii despre următorul OP8, dar vă pot spune că sigur are următorul procesor Qualcomm Snapdragon 865 (nu știm acum numele oficial, dar alți chinezi deja au spus că vor lansa telefon cu Snapdragon 865). Dacă ținem cont de faptul că anul trecut a fost prezentat oficial Snapdragon 855 pe 6 decembrie, atunci putem spera că vom vedea oficial următoarea generație Snapdragon în prima săptămână din decembrie 2019. Probabil, ca de obicei, OnePlus vor fi și ei printre primii care vor folosi noua tehnologie.

Deocamdată singura specificație clară a OnePlus 8 Pro este ecranul cu rată de refresh 120 Hz. Ecranul are camera de selfie în colțul stânga-sus, în gaură, precum Galaxy S10 sau unele terminale Huawei, iar pe spate o să avem camere foto noi. Deja am văzut anul acesta că Xiaomi a reușit să egaleze Huawei în departamentul foto, așa că OnePlus se va strădui să nu piardă acest joc. Mai mult ca sigur vedem o cameră cu zoom optic peste 3X, probabil o cameră principală cu mulți megapixeli și alte noutăți.

După cum au avut la ultimele generații de smartphone-uri, probabil că varianta Pro va aduce 12GB de RAM și minim 128Gb de stocare, dar este posibil să vedem chiar mai mult. Rămâne de văzut însă și cum va evolua prețul OP8, pentru că producătorul chinez a tot crescut scorurile în ultima vreme. De unde vroiau singurul flagship sub 500 de dolari, acum doi ani au trecut la 600 și anul acesta a fost 750 de euro, cel puțin la lansare. Poate se mai ieftinește ulterior. Dar altfel OnePlus 7T Pro abia lansat aproape că ajunge la 4000 de lei în România.

Sursa: SlashLeaks