Am testat căștile OnePlus Buds Pro înaintea lansării oficiale. Am fost surprins să descopăr că noua generație de căști OnePlus are sunet extrem de puternic. Pot să vă spun în plus că au un design foarte bun, stau plăcut în ureche și au un sunet bogat, clar. Căștile fuseseră anunțate odată cu OnePlus Nord 2.

OnePlus Buds Pro review

Pro și contra OnePlus Buds Pro

Avantaje:

  • design special;
  • autonomie bună;
  • sunet de calitate bună;
  • instalare rapidă;
  • rezistă la apă (IP55)
  • încărcare wireless Qi;
  • preț decent;

Dezavantaje:

  • mai greu de găsit;
  • material lucios;

Detalii tehnice

Difuzoare: 11 mm dinamice
Răspuns în frecvență: 20 Hz – 20000 Hz
Sensibilitate: 98 dB ± 3 dB @ 1 KHz
Dimensiuni: 23×32 mm casca / 60,1x49x24,9 mm cutia
Greutate : 4.35 g casca / 52 gr cutia
Culori: alb/negru
Baterie: 7 ore căștile / 38 de ore cu cutia;
Încărcare rapidă: 10 minute de încărcare te țin 10 ore;
Tehnologii: Bluetooth 5.2, wireless Qi, IP55
Preț: 149 euro

ads

Dă nota ta înainte de a merge mai departe:

Acordă nota ta:
[Total: 4 Media: 5]

Aflați mai multe detalii direct pe site-ul OnePlus.

Impresii după testare

Am testat numeroase căști in-ear sau over-ear, dar puține oferă un sunet cu adevărat de calitate. Recent am descoperit Panasonic RZ-B100W. Sunt decente, dar nu au un bass senzațional. Din punctul ăsta de vedere, căștile OnePlus Buds Pro stau ceva mai bine. Ca nivel de sunet însă, până la ora actuală, rămân Galaxy Buds Live.

Cea mai mare problemă cu aceste căști in-ear rămâne faptul că le poți pierde foarte ușor. Eu am pus cutia de la Buds Live într-un buzunar. N-am mai găsit-o până în ziua de astăzi. Nu ai cum localiza cutia. Poate fi în mașină, în vreun ruscac cu care am călătorit, în vreun buzunar. Am căutat eu prin gențile sau buzunarele unde credeam eu că este, dar nu. S-a ascus bine de data asta.

Dacă ești aproape de căști și este liniște, poți face play în ele. Dar dacă nu sunt scoase, nu ai cum să le găsești. De asemenea, cad foarte ușor. Dacă nu ești atent le poți scăpa și imediat dispar. Sau le ia câinele, foarte atras de micile gadgeturi. La fel, am văzut multe căști de iPhone pe jos, deseori călcate. Cad și calci pe ea fără să-ți dai seama.

Căștile OnePlus vin cu un sistem inteligent de reducere a zgomotului. Oferă în plus o calitate superioară a apelurilor, performanța extinsă a bateriei şi sunet personalizat. Sistemul de ANC inteligent suprimă frecvenţele de sunet nedorite, precum zgomotul de fundal din jur sau conversaţiile şi ajustează nivelul de anulare a zgomotului pentru a menţine utilizatorii atenţi la melodii sau podcasturi.

Fiecare cască vine cu 3 microfoane integrate, care filtrează activ zgomotul până la 40 decibeli. Oferă şi o experiența de ascultare confortabilă şi adaptată la urechea fiecăruia, faţă de sistemele ANC cu niveluri fixe de anulare de zgomot. Există şi un design mecanic, care reduce zgomotul vântului, pentru apeluri telefonice mai clare. Căștile au două boxe dinamice de 11 mm, suport Dolby Atmos, iar OnePlus Buds Pro oferă şi o autonomie de până la 38 de ore, cu acel toc de transport şi încărcare.

Modul Zen a fost creat inițial pentru fanii OnePlus care vor ia o pauză și să se bucure de un moment de pace în viețile lor aglomerate. Acum, l-au încorporat în Buds Pro sub numele Zen Mode Air. Oferă astfel o experiență consistentă pe toate dispozitivele. Situat în setările pentru căști sau în aplicația HeyMelody, Zen Mode Air oferă o listă de zgomote care reduce stresul și îți oferă un sentiment de calm în timpul activităților precum yoga sau meditația sau chiar în timp ce adormi. Comutați căștile la Zen Mode Air și bucurați-vă de liniște.

Nu avem un preț oficial pentru România, dar prețul lor este de 149 euro pe site-ul oficial (735 lei).

Concluzii

OnePlus Buds Pro demonstrează că sunt deciși să vândă produse din gama premium. Au o calitate a construcției foarte bună, rezistă la apă, au un sunet bun. Căștile vin cu tehnologie audio premium, cu încărcare rapidă, oferă și o autonomie de invidiat. Totul la un nivel de preț decent. Exact cum procedează OnePlus cu telefoanele, așa au făcut și aici. Un adevărat flagship-killer.

Galerie foto