Vodafone România are reduceri speciale de Black Friday și momentul culminant va fi vineri, 15 noiembrie, când vom avea și un concurs interesant. Pentru a prinde toate ofertele vă înscrieți pe lista de așteptare (email). Reduceri vor fi la terminale smartphone, inclusiv la modele flagship, iar operatorul promite că vor fi reduceri importante. Pentru că și UPC face parte din Vodafone acum, vor avea și ei o ofertă de Black Friday!

Fii cu ochii pe pagina operatorului începând cu 14 noiembrie atunci când vor fi afișate primele reduceri. Pe măsură ce stocurile se vor epuiza, Vodafone va oferi reduceri la alte terminale, culminând cu ofertele de pe 15 noiembrie. În total vor fi trei mari valuri de reduceri în campania de Black Friday la Vodafone.

Evident am să vă țin la curent cu modelele la care sunt reduceri și cu prețurile, iar vineri ne revedem pentru concurs pe pagina de Facebook a blogului. Evident, o să menționez și pe blog și prin celelalte rețele sociale.

Pe 15 noiembrie mai mulți bloggeri vor anunța anumite terminale care sunt la ofertă, veți găsi pe Facebook informații. Eu o să pun informații chiar pe pagina blogului.

UPC are o ofertă specială de Black Friday cu prețuri promoționale la servicii. Cel mai mic preț pentru pachetele UPC poate fi găsit pe site în perioada 14-17 noiembrie 2019. Nu ratați ocazia!

Nu am mai multe informații la ora actuală, dar Vodafone promite un Black Friday Incredibil – abia aștept să descopăr și eu care sunt reducerile.

Rămâi la curent cu reducerile de Black Friday prin înregistrarea pe listă.