Am testat unul dintre modelele LG OLED TV 2016 și pot să vă spun că tehnologia a evoluat extraordinar. Am aflat de asemenea despre o promoție excelentă, dar trebuie să vă grăbiți un pic pentru a beneficia de ea.

lg_private_bf-1

Pînă pe 15 noiembrie trebuie să vă înscrieți pe site-ul LGBlack.ro sau Mediagalaxy.ro/private-black-friday, iar în perioada 15 – 16 noiembrie veți primi un cod de discount cu care poți cumpăra produse high-end LG la prețuri de Black Friday. Campania a fost botezată Private Black Friday pentru că este numai pentru cei inițiați în tehnologie. Fiecare utilizator înscris va primi automat un cod de reducere. Reducerile variază între 1.000 și 2.500 de lei.

Campania de oferte vă oferă acces la o selecție de produse de top din gama premium 2016, disponibile la prețuri speciale: vor fi trei modele de televizoare OLED, un televizor Ultra HD cu diagonala de 218 cm, mașina de spălat cu uscător LG Eco Hybrid și un frigider Side-by-Side LG cu tehnologie Door in Door.

0011

Super-televizoarele LG OLED TV

Eu am testat modelul LG OLED55C6V, un super-televizor! Tot din aceeasi serie OLED 4K vor exista si televizoare cu reduceri substantiale!. Am apreciat înainte de toate design-ul său, noua filosofie Picture-on-Glass permite realizarea de panouri OLED ultra-subțiri de doar 2,57 mm cu un panou spate din sticlă transparentă și sistem de difuzoare sound bar în partea frontală. Această formă unică este posibilă datorită tehnologiei OLED.

În al doilea rând, trebuie subliniată calitatea unică a imaginilor, posibilă tocmai datorită tehnologiei OLED. Pe scurt, în loc să iluminezi tot fundalul, tehnologia permite utilizarea de pixeli auto-iluminați, iar când aceștia se sting, ecranul oferă un negru perfect. De asemenea, oferă acele nuanțe de iluminare care sunt practic imposibil de realizat pe un LCD TV. Pe lângă asta, televizorul LG utilizează tehnologia Dolby Vision, nu doar HDR10.

Dacă HDR10 adaptează setările de imagine după primele cadre din film, tehnologia Dolby Vision permite adaptarea dinamică a imaginii la toate scenele din film, creând astfel sene întunecoase sau luminoase de o calitate vizuală mult mai bună.

Tehnologia OLED s-a maturizat și în acest moment oferă o durată de viață comparabilă cu oricare altă tehnologie, aproape de 100.000 de ore. Unii dezbat problema asta de parcă nu ne-am schimba televizoarele de câte ori apar tehnologii noi și performante. În orice caz, nu este un motiv de îngrijorare.
Noul LG OLED TV are sistemul de operare WebOS 3.0 care mi s-a părut extrem de rapid. Niciun pic de lag în interfață, ai acces instant la aplicații și la multi-tasking, iar telecomanda este cea mai bună dintre modelele testate pînă acum. Practic, au luat tehnologia de la Wii U și pe cea de la Magic Remote și au realizat o telecomandă aproape perfectă. Poți face cu ea gesturi, poți deschide aplicațiile ca și cum ar fi un mouse, poți avea mai multe aplicații de tip picture-in-picture. De exemplu, cu un browser deschis pe net poți avea deschis postul TV favorit și dacă nu vrei să auzi sonorul poți deschide un player de muzică, care accesează melodii de pe un stick sau din rețeaua ta.

Sistemul audio de la televizor este dezvoltat în parteneriat cu Harman/Kardon, oferă un sunet curat și detaliat fără nicio distorsiune.
Tot pe Mediagalaxy.ro vor fi oferte și pentru mașini de spălat premium, pentru frigidere side-by-side, așa că mergeți acum să vă înscrieți pe site.

Galerie foto