V-am povestit despre teapa cu masini de cusut Singer. Se pare ca oameni creduli se gasesc cu miile in Romania, iar acum pacaleala s-a mutat in Bucuresti. Anuntul este postat prin centru, pe toti stalpii de tensiune. Sunt curios daca numarul o fi Zapp NoPay…

Va reamintesc pe scurt frauda: omul aduce masina de cusut Singer (ZZinger lol!) si smecherul, imbracat la patru ace coboara din limuzina si exclama Daaaa! este tocmai ceeea ce cautam. Apoi, cand sa scoata banii promisi zice: Auzi, da nu vrei sa iti dau 60.000 de euro pe doua masini de cusut? Doar ca trebuie sa aiba seria consecutiva (XZT1000 – XZT1001).

Atunci omul zice ca vrea, sa caute. Primeste un telefon anonim, bate tara, se duce la Satu Mare cu trenu, gaseste masina cu seria buna si plateste pe ea 15.000 de euro. Revine in Bucuresti, canci, teapa. A ramas cu doua masini de cusut inutile.

Nou ! Se pare ca frauda a evoluat si la telefoane mobile. Inselaciunea merge cu varianta celebra de Nokia 1100 care valoreaza mii de euro.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !