Sunt reduceri și oferte speciale de Black Friday la telefoane Oppo. Sărbătorește primul Black Friday local cu oferte speciale la cele mai populare telefoane ale companiei.

Astfel, printre modelele care se vor bucura de reduceri considerabile de numără flagship-ul Oppo Find X2, dar și terminalele smartphone din seria Reno (Reno3 Pro și Reno4 Lite), precum și modelele din seria A (A12, A31 și A72).

Mi-a plăcut foarte mult Oppo Find X2 încă de la prima întâlnire, este un smartphone bine realizat și care acum are preț corect. Am fost de asemenea impresionat plăcut de Oppo Reno3 5G, care mi e pare o achiziție inteligentă pentru viitor, mai ales dacă vă gândiți să treceți la abonamentul 5G pentru viteza oferită.

Utilizatorii care și-au pus pe lista de cumpărături un nou smartphone OPPO vor putea achiziționa Reno4 Lite la prețul de 1.499 lei, de la Altex, eMAG sau Flanco, iar modelul Reno3 Pro are un preț special de doar 2499 lei. Alte modele cu prețuri speciale sunt OPPO A31, la 699 lei, și OPPO A72, la 999 lei, ambele fiind disponile în ofertele Altex, eMAG și Flanco.

Mai mult, cei care își doresc performanța la superlativ vor putea achiziționa vârful de gamă Find X2 la prețul de 3.599 lei, din oferta eMAG.

Modelul Reno4 Lite a fost lansat recent, fiind dezvoltat ca răspuns la tendința în creștere de realizare a fotografiilor de tip portret. Astfel, acesta dispune de o cameră frontală duală cu un efect bokeh adițional care le permite utilizatorilor să surprindă cele mai reușite selfie-uri. Datorită celor 6 moduri portret care se bazează pe inteligența artificială, Reno4 Lite permite cadre profesioniste realizate de către fiecare utilizator. Sunt disponibile modurile AI Super Clear Portrait, AI Super Night Portrait care surprind fiecare detaliu și oferă o claritate îmbunătățită, precum și AI Portrait Color și AI Night Flare Portrait care oferă posibilitatea de a realiza imagini futuriste. Telefonul a ajuns la review și încerc să revin cu un test relevant joi sau vineri.

OPPO este unul dintre liderii globali în domeniul tehnologiei prezent și pe piața din România din luna iunie.