Orange: certificare uptime TIER III pentru data centerul din Cluj

Orange Business a primit certificarea Uptime Tier III Design pentru centrul de date Cluj-Napoca. Certificarea garantează că facilitatea respectă cerințele de redundanță si securitate, oferind o disponibilitate a serviciilor de 99,9982%. Proiectarea, implementarea și certificarea acestui centru de date al Orange Business au fost făcute în parteneriat cu Tema Energy.

BinBox: nou furnizor de servicii data center în România

Astăzi s-a lansat oficial BinBox Global Services, un nou furnizor pe piața de servicii de data center din România. Simultan cu lansarea produselor, BinBox face și o achiziție și devine o companie globală prin integrarea CastleGem, furnizor de servicii informatice din Marea Britanie încă din 1980.

Bigstep lansează un data center pentru Cloud

Bigstep, furnizor global de servicii de cloud și big data, a anunțat astăzi lansarea celui mai modern data center din România și din Europa de Est. Compania se extinde în regiune, au investit 5 milioane de euro pe piața locală. Noul data center a costat peste 1 milion de euro.
Aurel Netin, Lenovo

Lenovo pune accent pe dispozitivele pentru data center

Lenovo România a organizat azi o întâlnire cu presa pentru a prezenta noile produse pentru data center, în urma evenimentului lor global Tech World Transform. Compania și-a reorganizat oferta pe zona de servere, sub brandul ThinkSystem, iar sistemle integrate și partea de software intră sub umbrela ThinkAgile.