Astăzi s-a lansat oficial BinBox Global Services, un nou furnizor pe piața de servicii de data center din România. Simultan cu lansarea produselor, BinBox face și o achiziție și devine o companie globală prin integrarea CastleGem, furnizor de servicii informatice din Marea Britanie încă din 1980.

BinBox își extinde astfel atât infrastructura cât și audiența, adresându-se astfel unui public internațional și devenind un furnizor important de pe piața mondială în domeniul IT&C.
Așadar BinBox deține sau operează facilități de tip Data Center în locațiile: Marea Britanie (Londra Telehouse, Londra LDEX, Manchester), Austria (Viena), Cehia (Praga), Slovacia
(Bratislava), Germania (Hanovra), Statele Unite ale Americii (Freemont, New York, Chicago) și România (București, Cluj Napoca, Ploiești).

Serviciile și suportul BinBox se îmbunătățesc și ele prin introducerea pe piața din România a soluțiilor de tip “custom” și oferind clienților săi cel mai bun sprijin în găsirea și alegerea unor servicii personalizate, conform nevoilor specifice fiecărui client.

Noul site BinBox aduce clienților un nou sistem de comandă și provizionare 100% configurabil, adaptabil pentru orice nevoie de servicii de data center. Echipa BinBox stă la dispoziția clientului pentru orice informații legate de: vânzări, facturare sau dificultăți tehnice (abuse, NOC, DNS, administrare software, administrare server, etc.).

Prin această evoluție BinBox demonstrează că este foarte aproape de clienți săi și se angajază să satisfacă toate nevoile acestora, fiind atent la toate detaliile în relația cu clientul și folosind echipamente performante prin pateneriatul cu CISCO.

În plus, începând de astăzi este disponibilă o campanie promoțională pentru servere dedicate sau virtuale preinstalate cu Microsoft SQL (atât pentru Windows, cât și pentru Linux). Și ca o
noutate pentru piața din Romania, BinBox ofera clienților săi suport și administrare integrală pentru server (atât la nivel de sistem de operare, cât și pentru baza de date Microsoft SQL).
Scopul final al Binbox este de a asigura soluții optime, flexibile și de încredere pentru clienții săi pe plan internațional.

Mai multe găsiți și aici.