Avenir Telecom va prezenta 26 de noi telefoane mobile Energizer la Mobile World Congress 2019 (MWC), inclusiv un model de smartphone pliabil și unul cu o baterie de 18.000 de mAh. Anul trecut vă anunțasem tot de la Barcelona despre planul lor de a avea un smartphone de top.

new Energizer smartphones Avenir Telecom

În imagini câteva modele Energizer care vor fi lansate anul acesta, conform The Verge.

Pînă la urmă, au fost lansate anul trecut o serie de telefoane Energizer în România, dar nu acest dispozitiv premium cu baterie foarte mare. Noile informații oficiale vorbesc însă despre un telefon și mai bine pregătit să scoată din joc competiția.

ads

Noua gamă va cuprinde 26 de modele de telefoane, atât smartphone, cât și feature phone. Printre noile versiuni se numără un smartphone pliabil, o nouă linie de telefoane high-end, și un dispozitiv echipat cu o baterie de 18.000 mAh. Toate aceste noi modele vor fi disponibile pentru a fi testate la standul Energizer Mobile din sala Square Congress (#CS 96), în perioada 25-28 februarie, la Barcelona.

Telefoanele vor include o serie de caracteristici noi, de la camerele pop-up, până la funcționalitatea de scanare profesională inclusă în telefoanele de tip rugged, un smartphone pliabil și chiar un smartphone cu o baterie de 18.000 mAh (telefonul cu cea mai puternică baterie de pe piață). Toate telefoanele mobile Energizer au în comun un set de caracteristici pentru care este cunoscut acest brand: durabilitate, performanță și durată lungă de viață a bateriei. Cu toate acestea, fiecare gamă are și propriile sale diferențe. Smartphone-urile Hardcaseși modelele de tipul feature phone, concepute cu gândul la profesioniștii și pasionații de activități în aer liber, sunt robuste și rezistente la apă, praf, șocuri și au o durată mare de viață a bateriei; linia Power Max oferă smartphone-uri high-end, cu o durată de viață mare a bateriei, de peste 4.000 de mAh, în timp ce produsele din gama Energy sunt ideale pentru o utilizare simplă, de zi cu zi.

O a patra linie de produse se va alătura acestei liste: gama Ultimate, care cuprinde șase noi smartphone-uri premium – performanța, inovația și designul elegant, fiind printre principalele caracteristici.

Avenir Telecom, care distribuie produse Energizer în peste 55 de țări din întreaga lume – și care deține licența exclusivă pentru telefoanele mobile Energizer – va participa la ediția de anul acesta a Mobile World Congress, cu intenția de a-și extinde rețeaua de distribuție la nivel mondial și de a le da posibilitatea potențialilor clienți să vadă și să testeze produsele, înainte ca acestea să fie lansate oficial pe piață.

Cu o experiență de 29 de ani în industria de telefoane mobile și cu peste 20 de milioane de telefoane și accesorii vândute la nivel mondial, Avenir Telecom, produce și distribuie telefoane mobile, sub licența Energizer, din anul 2017. În România, compania Avenir Telecom este prezentă de 21 de ani.