Eset va securiza și Google Play după cooperarea pentru Chrome

Producătorul antivirusului Nod 32, Eset, a devenit membru fondator în App Defense Alliance, organizație care va permite securizarea aplicațiilor din Google Play. Compania slovacă va asigura securitatea Google Play Store după ce a colaborat cu Google și pentru securizarea browserului Chrome.

Aplicații Google pe Huawei Mate 30 Pro în condiții de siguranță (actualizat)

Update (2 octombrie 2019): această metodă de a instala aplicațiile Google pe Mate 30 a fost interzisă, nu mai funcționează. Căutăm altă soluție. Se pot pune aplicații Google pe Huawei Mate 30 Pro și puteți beneficia și de siguranța datelor. Am citit ieri un tutorial privind instalarea aplicațiilor Google pe Mate și întrucât soluția părea […]

Aplicație mobilă pentru festivalul George Enescu

Aplicația Enescu Experience le oferă utilizatorilor posibilitatea de a descoperi Festivalul Internațional George Enescu și programele asociate într-o nouă dimensiune, direct pe telefonul mobil. Lansată astăzi, 26 august, și disponibilă gratuit în Google Play și AppStore, aplicația arată cele mai apropiate evenimente legate de Festival de pe harta Bucureștiului, dar și modalitățile inedite prin care […]

Aplicații foto infectate în Google Play

Aplicații de editare foto care sunt infectate cu malware au fost desoperite în magazinul Google Play. Experții Kaspersky au descoperit malware-ul MobOk, creat pentru a fura bani. La momentul detecției principalele aplicații infectate erau „Camera Pink” și „Camera Pink 2″, instalate în jur de 10.000 de ori.

Top jocuri Android la început de 2018

Un top a jocurilor video pentru Android realizat de specialiștii Google Play. Anunțat pe blogul oficial Android, acest clasament include și aplicații și jocuri video, dar aici discutăm doar despre gaming. Revin mâine cu topul aplicațiilor pentru Android.

Reduceri în Google Play de Black Friday și Cyber Monday

Google Play va oferi aplicații gratuite sau la reducere cu ocazia Black Friday și Cyber Monday, de astăzi pînă pe 27 noiembrie inclusiv. Probabil că vor schimba ofertele pe parcurs, dar dacă tot vă plac jocurile pe smartphone sau tabletă, este momentul optim să vă descărcați gratuit sau să cumpărați la ofertă lucrurile favorite.

Ghid practic: Google Play Services has stopped

Una dintre erorile comune pentru terminalele Android: Google Play Services has stopped (Servicii Google Play s-a oprit, așa scrie în română), iar apoi nu merge nimic. Nu merg jocurile, nu merg aplicații, nu puteți instala chestii noi. Dacă primul meu sfat ar fi descarcă și instalează magazinul Play din nou, totuși există și alți pași.

Dezvoltatori români pot monetiza mai bine aplicațiile Google Play

Google a anunțat azi oficial că dezvoltatorii din România pot să ofere aplicații și jocuri contra cost în magazinul Google Play, către toți utilizatorii din cele 130 de țări, unde Google Play este accesibil. Se face o modificare în cont, unde se adaugă Google Wallet ca și comerciant. Aplicațiile gratis pot fi modificate pentru monetizare.