vivien lien

Asus: smartphone-urile de gaming reprezintă o nișă de viitor

Cu ocazia lansării noilor laptopuri Asus, am stat de vorbă la finalul evenimentului cu Vivien Lien, global head of marketing, Gaming Systems Business Group, Asus. Am vorbit despre istoria Republic of Gamers, despre seriile de produse pentru gaming, dar și despre ROG Phone și viitorul segmentului de smartphone.

HMD Global: focus pe telefoanele ieftine Nokia

Am profitat de evenimentul HMD Global de la Moscova și am stat de vorbă cu Tomislav Himbele, Head of Marketing Central East Europe în cadrul companiei finlandeze. Este practic o companie start-up, care a obținut licența pentru brandul Nokia. La Moscova, compania a lansat modelele Nokia 2.1, 3.1 și 5.1, noi modele de telefoane ieftine.

Exclusiv: LG pariaza pe diversificare pentru a cuceri piata mobila

Am avut ocazia sa stau de vorba la Mobile World Congress cu directorul global de comunicare LG, Kenneth Hong. Mi-a povestit totul despre noile terminale smartphone LG, dar si despre strategia companie pentru a deveni lider in industria mobila. De asemenea, mi-a povestit despre o serie de functii dezvoltate de LG pentru terminalele sale, care […]
Saulo Passos - Nokia

Nokia: “Am reinventat telefonul mobil de bază” [interviu]

Am pus câteva întrebări despre telefoanele mobile Nokia, respectiv zona Asha, dual-SIM și entry level, dar și despre strategiile companiei pentru a redeveni numărul unu mondial, lăsând la o parte terminalele cu Windows Phone. Mi-a răspuns Saulo Passos, Head of Mobile Phones Communications, Nokia. Compania finlandeză pariază pe seria Asha, mai ales pe terminalele smart […]
Steve Jobs 1983

Steve Jobs despre iPad în 1983

Steve Jobs a descris iPad în 1983 într-un interviu pierdut și acum regăsit. Am pus și citatul complet mai jos, iar pasionații pot asculta mai jos și mesajul original, încărcat deja de cineva pe SoundCloud. Nu știu dacă “computer in a book” e o descriere bună pentru tabletă, dar așa pare.