Nagivație cu Google Maps Indoor prin Mega Mall și Promenada

Navigația cu Google Maps Indoor este disponibilă de astăzi prin Mega Mall și Promenada, pentru ca să vă descurcați mai rapid să găsiți ieșirea sau anumite magazine. Mai există așa ceva doar la aeroportul din Timișoara, serviciul e disponibil pentru un număr restrâns de locații la nivel global.

Ghid: găsire telefon pierdut sau furat (Android sau iPhone)

Ghid practic cum să gasești unui telefon (Android sau iPhone) furat sau pierdut. Merge și la unele tablete, dar nu la toate, depinde de sistemul de operare. Telefoanele Samsung pot fi localizate și din contul lor special, dacă îl aveți activ. De asemenea, vă recomand și câteva aplicații. Dar să vă spun mai întâi ce […]

Facebook Messenger permite și el trimiterea locației

Facebook Messenger a introdus de azi posibilitatea de a trimite locația persoanei cu care vorbești, iar poziția pe hartă poate fi urmărită pînă la 60 de minute. La mine deja funcționează, spre deosebire de Google Maps, care a anunțat asta, dar nu merge încă.

Localizarea instant a apelurilor la 112 trebuie făcută

Cei de la ANCOM propun noi condiții tehnice de localizare a apelurilor către numărul de urgență 112, iar ideea ar fi ca apelantul să poată fi localizat mai precis și mai rapid. Dacă ne gândim la accidentul cu avionul din Apuseni, chestia ar fi trebuit făcută deja.