Cei de la Sony au lansat Playstation Hits, o colecție de jocuri video populare care sunt disponibile la un preț bun, la 89,90 de lei în România. Se pot lua și din Playstation Store, dar și de la parteneri precum eMAG sau Flanco.


În total sunt peste 20 de jocuri pentru PS4 disponibile la doar 99 de lei. Primul joc care mi-a atras atenția este Uncharted 4, despre care am mai scris și am citit de câteva ori noutăți. Dezvoltat de Naughty Dog, jocul continuă seria, am mai scris despre Uncharted 3 la vremea lui. Este un joc de aventură, personajul controlat aleargă, se cațără, se luptă, folosește diverse arme și metode de atac. Sunt hărți mari care pot fi explorate și multiple opțiuni, se poate juca multiplayer cu diverse personaje. Este unul din jocurile care merită oricum cumpărate, dacă nu îl aveți deja.

Am văzut Ratchet & Clank, un joc de aventură cu personaje interesante, este din 2016 și are o poveste SF, explorezi universul lor și te lupți cu extratereștrii cei răi. Și acest joc continuă o serie care a început în 2002, cu jocuri exclusive pentru Playstation.

Middle-earth: Shadow of Mordor este al doilea joc din serie, mai bine rafinat, este realizat împreună cu cei care au făcut filmele din seria Lord of the Rings, pentru a reda mai bine atmosfera de acolo. Joci ca personaj uman, dar lupți împreună cu un elf, cu care călătorești prin Middle Earth pentru a răzbuna rudele ucise de orci.

Need for Speed nu are nevoie de nicio prezentare și de asemenea există NFS: Rivals. Există Drive Club și de asemenea Project Cars. Am găsit și un joc din seria Batman, EA UFC 2, Yakuza Zero și altele asemenea. De asemenea, The Last o Us a fost remasterizat pentru o calitate mai bună, iar Boodborne este un joc de aventură cu personaje foarte interesante, în care te lupți cu diverși monștri și evoluezi dacă îi învingi.

Lista completă cu jocurile este pe Playstation Store.