Top jocuri pentru Android în 2017: cele mai bune pentru a fi jucate în vacanță pe smartphone sau tablete. Le-am sortat un pic și pe categorii, unele jocuri se încadrează în mai multe categorii, chiar dacă am încercat eu să le separ.
Aveți alte jocuri favorite? Vă aștept cu comentarii la finalul articolului, chiar vreau să testez cele mai bune jocuri de Android.

top jocuri android 2017

1) Top jocuri de Android de strategie

Clash Royale – am devenit dependent de el. Este un joc în stilul Heartstone, ai niște turnuri pe care le aperi, ai niște cărți pe care le dai jos, în funcție de acțiunile adversarului și de ce ai tu, pierzi sau câștigi. Dați click pe articol, am explicat acolo mai multe chestii.

– Castle Siege este un fel de Age of Empires, dar cu variantă mobilă bună. Este comparabil cu toate jocurile în care pornești cu un oraș de la zero și evoluezi… Am ajuns prin Evul Mediu și continui. Am crescut armata de la zero, am eroi, am castelul bine păzit. Doar că nu poți face prea multe o dată, trebuie jucat rar și bine.

Hearthstone este un joc bazat pe cărți, doar că în loc de castel ai un erou din Warcraft cu care joci și poți ataca sau vindeca alți luptători. Am reușit să joc destul de mult și să avansez, doar că m-a apucat acum mania Clash Royale.

2) Top jocuri Sandbox

Se pare că este un gen foarte popular acum, îi văd pe cei mici jucând foarte mult astfel de jocuri. Practic îți demonstrezi creativitatea astfel și poți face ce vrei.

Minecraft este cel mai cunoscut joc video de tip Sandbox, puteți explora universul, puteți crea, puteți distruge. Sunt trei moduri principale, Survival, Creative și Adventure. A trebuit să-i iau cu licență celui mic pentru că găsiste jocul pe niște magazine online alternative și reușea să cam viruseze terminalele cu Android.

Roblox este probabil cel mai mare concurent Minecraft și are o mulțime de mini-games așa că nu se plictisesc cei mici. Iar spre deosebire de celelalte este și un joc free to play. Probabil viitorul aparține jocurilor free to play, iar un joc contra cost trebuie să fie unic sau cumva diferit astfel încât să te motiveze să dai banii. Ceea ce e foarte greu.

Godus este un joc în care ești chiar Dumnezeu și trebuie să modelezi lumea cum vrei tu și să ai grijă de ea.

Crashlands este la fel de popular, are mai multă acțiune și este contra cost. Dar a fost premiat pentru grafică și nu e chiar atât de scump, deci merită încercat.

3) Shooter

C-Ops sau Critical Ops este un joc gratuit în care trebuie să împuști pe toată lumea (FPS – first person shooter). Poți juca pe post de polițist sau pe post de terorist, cum vrei. În fiecare caz trebuie să produci cât mai multe pagube 🙂

Dead Effect 2 este tot un joc gratis FPS, are grafică excelentă și spune că experiența este comparabilă cu consolele de jocuri video. Te lupți cu aliens și îți poți face diverse upgrade-uri pe lângă training propriu-zis.

– Mafia 3 Rivals are și acțiune, are și strategie, trebuie să preiei controlul orașului, să formezi o nouă familie și așa mai departe.

Fields of Battle este doar cu împușcături, dacă vă place acest gen de jocuri, sigur veți gusta și acest produs.

4) Jocuri de acțiune

GTA San Adreas este cel mai căutat joc video, fie că vorbim de PC sau de jocuri Android. Este pe telefoane și tablete prin San Andreas, iar acțiunea e super-violentă. Mie unul nu-mi place genul, dar este un joc de top care nu poate fi ignorat.

Hitman Sniper a avut mare succes, nu e tocmai Shooter, dar ai parte de acțiune, așa că e în categoria asta.

Unkilled este genul în care te lupți cu zombie, se pare că e foarte popular genul, așa că nu putea lipsi din top un joc de Android cu zombie.

Assassin’s Creed Identity. Există multe jocuri din seria Assasin’s Creed pe Google Play, dar Identity este printre cele mai lăudate. De aceea probabil că nici nu este gratuit.

Cum spuneam, o parte din jocurile cu plată le puteți găsi gratis dacă căutați pe magazinele alternative. Apptoide este cel mai popular dintre ele. Dar sunt acolo APK-uri infectate cu viruși. Unii copiază toate contactele și le trimite centralizat. Unii trimit mesaje SMS la numere cu suprataxă, unii trimit spam la toată lista de contacte. Aveți mare grijă cu Apptoide și alte sisteme similare. De aceea, eu prefer să iau jocuri din Google Play.

Toate aceste jocuri sunt și în magazin Google Play. Dacă telefonul sau tableta ta nu are, află de aici cum poți instala Google Play ->>

O parte dintre jocuri le găsiți și pe iTunes dacă aveți iPhone / iPad, dar nu totdeauna sunt disponibile.