Dacă tot m-am apucat de Clash Royale, am mai rezolvat niște probleme pe parcurs. Am aflat azi cum poți juca cu două conturi, este mai simplu pe Android, iar soluția se potrivește și la alte aplicații sau jocuri. Există soluții și pentru iOS.


1) Conturi Clash Royale diferite pe laptop și telefon. Cel mai simplu este să ai pe telefon un cont de Google, cu care să joci la un anumit nivel, iar pe laptop să instalezi aplicațiile Android și să folosești alt cont de Android. În funcție de sistemul utilizat se mișcă uneori mai bine pe PC, iar apoi puteți face teste pentru a găsi cel mai bun deck pentru Clash Royale. E mai simplu cu două conturi și puteți face unul care să câștige foarte des și să aibă statistici mai bune.

Dar se poate și direct pe telefon.

2) Aplicații speciale pentru clonare.
Am testat două aplicații de clonare, App Cloner și Parallel Space.

Practic instalezi aplicația, alegi ce jocuri sau aplicații să cloneze, durează o vreme și gata – ai aplicația ca nouă, poți pune alt cont în 10 secunde. Poți schimba icon-ul ca să recunoști rapid care este aplicația clonată. La Clash Royale a mers destul de repede și în ciuda avertismentelor că s-ar putea să nu meargă, s-a corect și a mers perfect, introduci cele două conturi Clash Royale și gata. Dacă ar fi să aleg, App Cloner aș zice că a fost mai simplu de utilizat, dar a fost simplu și cu Parallel Space.

Vezi și o comparație între cele două:



3) Huawei App Twin.

Huawei au introdus în interfața EMUI de la P9/P10, Mate 9 și celelalte modele o funcție App Twin. Nici aceasta nu necesită root sau alte chestii complicate. Cred că este practic același lucru, se creează o aplicație identică, dar la care poți seta alt cont pentru a putea juca în paralel. Mai există și alte soluții, precum 2Face sau 2Accounts, toate fac aproximativ același lucru.

4) Soluții pe iOS.

Pe iOS este mai greu, în sensul că aveți nevoie de un Mac, cu Cydia, Xcode și iTunes instalat. Tutorialul este aici, dar puteți clona orice aplicație fără să fie necesar vreun jailbreak. Din păcate deocamdată nu am iPhone și nu pot testa dacă merge ok.

Am impresia că această soluție merge și pentru două conturi de Facebook, două conturi de Whatsapp, două conturi pentru alte jocuri video. Uneori chiar este nevoie de așa ceva și este pur și simplu stresant să faci log-in și log-out de fiecare dată. Așa că v-am povestit și vouă soluția. Din fericire, cei de la Instagram au băgat posibilitatea de a folosi două conturi în aceeași aplicație.