UPDATE: tot mai multe voci spun că trebuie evitată aplicația pentru că încalcă drepturile utilizatorilor la intimitate și a renunțat la protecția pe care o promitea.

Google Allo, concurentul Wahtsapp lansat alături de Duo, concurent Facetime, la Google I/O în mai, a fost lansat azi oficial. Este o nouă aplicație de mesagerie, disponibilă pentru Android și iOS (nu am găsit).
google-allo-android-ios

Câteva dintre caracteristicile și funcționalitățile Google Allo:
Smart Reply – poți să răspunzi mai repede atunci când ești în mișcare, cu doar o atingere. Smart Reply poate sugera răspunsuri la fotografii, se îmbunătățește pe măsură ce este utilizat și se adaptează la stilul utilizatorului
Foto, emoji, stickere – poți comunica în Allo desenând pe poze, prin emoji și text cu dimensiuni adaptabile, pachete cu stickere.
Google Assistant integrat – nu mai trebuie să-ți întrerupi discuția pentru a caută anumite lucruri. Poți obține răspunsuri din interfața Allo cu ajutorul Google Assistant: vreme, trafic, locuri, destinații, zboruri sau poți traducere fraze. Pentru a apela Google Assistant trebuie să tastezi @google în Allo.
Modul Incognito – toate conversațiile sunt criptate în standarde precum Transport Layer Security (TLS). Există însă pentru Allo și modul Icognito, precum în broswerul Chrome. Conversațiile în modul Icognito sunt criptate “end-to-end” și au caracteristici suplimentare de confidențialitate, precum notificări discrete și mesaje care expiră.

Mai multe detalii pe blogul Google.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!