Anul ăsta nu merg la IFA Berlin (pentru că nu am postat comunicatele de presă copy+paste), așa că o să fac un experiment. O să scriu despre cele mai interesante gadgeturi lansate și o să-mi dau cu părerea despre fiecare, evitând să pun vreun comunicat de presă. Așa că, dacă veți căuta informații reale și nu bullshit de marketing, puteți urmări tag-ul IFA Berlin. Deocamdată sunt clare câteva produse care se lansează la acest eveniment, progamat întâmplător înainte de lansările Apple din 10 septembrie (6-11 septembrie). Samsung, Sony, LG sau HTC se vor strădui să capteze atenția publicului cu gadgeturi noi. Dar vor veni tare din urmă Huawei, ZTE sau Lenovo.

IFA Berlin 2013

Lansări la IFA Berlin 2013

– probabil cel mai așteptat produs deocamdată este Samsung Galaxy Note 3, care va fi prezentat pe 4 septembrie. Detaliile lui sunt deja aici.

– cei de la Sony vor lansa un super-telefon pe nișa foto – Xperia Z1 – despre care v-am scris deja aici.

– dacă HTC One mini a fost deja confirmat oficial, eu sper să vedem la IFA și un HTC One Max, despre care v-am povestit… ar fi o idee bună și cred că va avea succes.

– cei de la LG vor prezenta oficial în Europa super-telefon LG G2, despre care cred că va deveni un adevărat hit.

Evident se vor lansa multe accesorii noi și tot felul de produse audio-video, televizoare și așa mai departe.

Samsung ar putea deschide războiul „ceasurilor inteligente” cu al său Galaxy Gear, iar Sony au pregătit deja un model relativ concurent, Smartwatch 2. De asemenea, vom vedea noi competitori Note, precum Sony Xperia Z Ultra (detalii).

Revin cu informații relevante în următoarele zile. Doar urmăriți tag-ul IFA Berlin.