Anul acesta, Flanco Retail organizează cel mai mare eveniment de shopping al anului, Black Friday 2017 în perioada 27 octombrie – 19 noiembrie, oferind reduceri de până la 80% în cele 123 de magazine din toată țara și online.

Pentru Black Friday 2017, retailerul a pregătit un stoc de peste 385.000 de produse, multe dintre ele lansate în acest an.

Flanco a pregătit clienților stocuri de peste 100.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 25.000 de notebook-uri, 70.000 de electrocasnice mari și 140.000 de electrocasnice mici. Stocul accesoriilor și al produselor pentru entertainment numără peste 250.000 de articole.

Retailerul va avea disponibile peste 100 de repere din gama proprie, Vision, de la televizoare și telefoane, până la electrocasnice mari și mici (aparate frigorifice, mașini de spălat, aragazuri, aspiratoare, fiare de călcat, cuptoare cu microunde, mașini de tocat, storcătoare, mixere, cafetiere, râșnițe).

Retailerul pune la dispoziție oferte de creditare de până la 24 de rate, pentru cumpărături făcute cu cardul de credit, deschis la marea majoritate a partenerilor financiari din țară. În plus, clienții pot opta pentru un credit obținut pe loc, fără adeverință de salariu, cu rate fixe și perioadă de returnare flexibilă, de la 6, până la 60 de luni, prin Cetelem si BRD Finance.

Pe întreaga durată a campaniei, echipa Flanco va actualiza oferta de produse, urmând ca în ultimul weekend, între 17 și 19 noiembrie, cei mai răbdători clienți să se bucure, la rândul lor, de opțiuni variate și de cele mai atractive reduceri.

Pentru toate comenzile de Black Friday, livrările se vor face până la ușa clienților. Aceștia au posibilitatea, și chiar sunt incurajați să verifice coletul în momentul primirii, pentru a se asigura că produsele comandate au ajuns în siguranță.