Bitdefender Box, cutia hardware care vrea să securizeze accesul la Internet, se lansează oficial în SUA, spune ZF. Nu este o idee rea și totul depinde de cât de reală va fi protecția oferită. Totuși, știu că există și alte proiecte de acest gen și nu au avut tracțiune pînă acum.

Bitdefender Box - securitate hardware
Bitdefender Box – securitate hardware

Citez:

La această lansare – crucială pentru viitorul companiei – participă aproximativ 20 de oameni din echipa tehnică şi de management în frunte cu Florin Talpeş, directorul executiv al companiei.
Evenimentul, programat la ora locală 17.30 (3,30 am în România), va avea loc la One Kearky Club în San Francisco, şi va fi moderat de Robert Scoble, fost angajat la Microsoft şi “evanghelist” tech, care a devenit cunoscut pentru blogul său Scobleizer dedicat informaţiilor şi comentariilor despre tehnologie.

Bitdefender Box nu este disponibil în România și nici nu știm dacă va fi curând 🙂

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!