Sunt foarte multe cazuri în care experții fac greșeli la fel de mari pe cât este renumele lor. Întrebarea este, ce soluții avem atunci când experții fac greșeli?
La cine mai putem apela și în cine putem avea încredere?

bill gates tablet 2000

Sursa foto.

Și experții greșesc

– Microsoft, un gigant software, inventa tableta în 2000, iar Bill Gates o prezenta în 2000 sau 2001 nu mai țin minte. Din păcate abia în 2010 avea să fie un produs viabil, datorită Apple.

– Google este în mod constant un subiect pentru orice pasionat pentru modul în care penalizează site-uri aiurea sau promovează în cătutări site-uri care nu au legătură cu subiectul căutării. Experți în căutare.

ads

– Apple l-a concediat pe Steve Jobs în 1985 și era aproape de faliment în momentul în care l-au chemat înapoi să salveze compania. Și a produs atâtea revoluții!

 

Ei bine, acum s-a întâmplat pe securitate IT. Experții ruși în securitate au descoperit viruși în rețeaua Kaspersky.  Vă dați seama dacă au fost ei infectați, care ar trebui să aibă protecții peste protecții, ce poate face o firmă normală… Probabil nici dacă ai lucra complet offline nu ai scăpa de viruși.

P.S. – oare câte alte companii de securitate IT au sau au avut rețelele infectate și nu au recunoscut? 🙂

Lecția de azi este să fiți pregătiți pentru orice. Să încercați să anticipați și să aveți în vedere că în majoritatea cazurilor ceea ce pare de bun simț nu se va întâmpla.