În timp ce și eu lucrez la un proiect nou pe securitate IT, am aflat de o inițiativă pe tema asta și vroiam să vă spun despre ea. Cei de la Power Net Consulting au lansat o cercetare de piață pe tema securității și au lansat și un blog dedicat: TechClub.ro.

techclub-ro-compressor

Compania de servicii integrate și consultanță IT derulează de asemenea o cercetare pe bază de sondaj menită să stabilească un benchmark privind modul în care responsabilii de IT din companiile românești privesc amenințările prezente și viitoare în domeniul securității informaționale.

Începută în vara acestui an, cercetarea va continua și în luna septembrie, urmând ca rezultatele să fie anunțate în cursul lunii octombrie a acestui an. Toți specialiștii IT interesați pot să completeze formularul de aici.

ads

Rezultatele cercetării vor putea fi dezbătute și pe blogul de specialitate techclub.ro, alături de articole care vor pune în discuție și alte teme importante pentru profesioniștii din domeniu. Accesul la articole va fi liber și gratuit, vor exista însă materiale de specialitate (rapoarte, analize) pentru care va fi necesară înregistrarea.

Există și un grup dedicat de LinkedIn unde vor fi dezvoltate și exemplificate temele lansate atât în cadrul cercetării cât și prin articolele publicate pe blog.