SAP România a anunțat azi numirea lui Cristian Popescu în funcția de managing director, acesta având obiectivul de a susține în continuare strategia companiei de transformare digitală a clienților din România. Fost director Fujistu România și Cisco România.cristian-popescu-managing-director-sap-romania-compressor

Cristian Popescu se alătură echipei de management a SAP România după ce în ultimii 2 ani a ocupat poziția de country sales director în cadrul Fujitsu România. Anterior a făcut parte din echipa Cisco, ocupând diverse funcții și devenind, în 2010, directorul general al companiei.

Cristian Popescu este absolvent al Universității Politehnice din București – Facultatea de Inginerie Electrică – și deţine o serie de certificări postuniversitare din partea Institutului de Administrare a Afacerilor (ASEBUSS) și din partea IMD Business School, din Elveția.

SAP România a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de 40 de milioane euro și un profit de 11 milioane euro. Și pentru 2016, compania vizează o creștere a afacerilor, pe baza accentuării nevoii clienților de a se adapta noilor modele de business impuse de tehnologiile digitale. În prezent, peste 500 de companii din România utilizează soluții business SAP – cam 95% din cele mai mari 300 de companii din România sunt clienți SAP.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!