SAP România a anunțat azi numirea lui Cristian Popescu în funcția de managing director, acesta având obiectivul de a susține în continuare strategia companiei de transformare digitală a clienților din România. Fost director Fujistu România și Cisco România.cristian-popescu-managing-director-sap-romania-compressor

Cristian Popescu se alătură echipei de management a SAP România după ce în ultimii 2 ani a ocupat poziția de country sales director în cadrul Fujitsu România. Anterior a făcut parte din echipa Cisco, ocupând diverse funcții și devenind, în 2010, directorul general al companiei.

Cristian Popescu este absolvent al Universității Politehnice din București – Facultatea de Inginerie Electrică – și deţine o serie de certificări postuniversitare din partea Institutului de Administrare a Afacerilor (ASEBUSS) și din partea IMD Business School, din Elveția.

SAP România a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de 40 de milioane euro și un profit de 11 milioane euro. Și pentru 2016, compania vizează o creștere a afacerilor, pe baza accentuării nevoii clienților de a se adapta noilor modele de business impuse de tehnologiile digitale. În prezent, peste 500 de companii din România utilizează soluții business SAP – cam 95% din cele mai mari 300 de companii din România sunt clienți SAP.