Partenerii mei de la EasyHost au povestit pe blog despre EasyCloud, soluția lor de găzduire pe arhitectură Cloud Computing. Promit că o să testez soluția și revin cu impresii.

easycloud

Se discută mult într-adevăr despre Amazon Web Services (AWS), despre Azure, despre Google Cloud sau iCloud, iar toată lumea a avut pînă acum probleme tehnice și pauze importante. Pe de altă parte vorbim de milioane de clienți și de suport tehnic care a rezolvat problemele cât mai rapid posibil. Vorbim de arhitecturi diferite și de soluții diferite. Ca idee însă, atât din punct de vedere al performanței și flexibilității cât și din punct de vedere al costurilor, cloud-ul rămâne în continuare una dintre cele mai eficiente opțiuni pentru o companie.

Mai multe citiți pe blogul EasyHost. Revin cu impresii după mutare.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!