Eset, producătorul celebrului antivirus Nod 32, a lansat noua generație de produse business, reproiectate și actualizate pentru a face față tuturor provocărilor. După luni de analiză a cerințelor și așteptărilor utilizatorilor din mediul business, la nivel mondial, Eset a folosit rezultatele studiului pentru a îmbunătăți noile produse de securitate.

eset2015

Produsele de securitate business oferă protecție proactivă maximă, dar cu un impact redus asupra infrastructurii companiei, oferind o mulțime de tehnologii noi, cum ar fi: Botnet Protection, Exploit Blocker, Anti-Phishing și Anti-Theft.

Sperical pentru companii Eset a realizat soluția Remote Administrator. Aceasta permite controlul de la distanță, independent de platforme, iar acum a fost reconstruită pentru a spori nivelul satisfacției utilizatorilor. A fost crescută securitatea și scade costul total de implementare și de gestionare.

În Romania, distribuitorul exclusiv al soluţiilor de securitate Eset este compania Axel Soft IT Group, care oferă suport tehnic 24/24 ore, 7 zile pe săptamană, fără costuri suplimentare.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!