Specialiștii Uniunii Europene în securitatea datelor personale, grup de lucru constituit conform Articolului 29, au stabilit că serviciile Cloud Computing oferite de Microsoft respectă standardele înalte de protecție a datelor cu caracter personal stabilite prin reglementările europene privind protecția datelor cu caracter personal. Detalii sunt pe blogul Microsoft, postate de Brad Smith, avocat și vp Microsoft.

microsoft cloud
Sursa foto.

Grupul de speciliști europeni este  constituit din reprezentanți ai celor 28 de autorități de supraveghere în domeniul protecției datelor cu caracter personal în Uniunea Europeană.

Microsoft devine astfel prima companie a€“ și singura până în prezent care a primit acest aviz. Decizia are implicații pentru organizațiile de toate dimensiunile, din Europa și din întreagă lume, care doresc să primească asigurări privind confidențialitatea și securitatea propriilor date.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!