Oppo și OnePlus au extins și continuat integrarea celor două firme, a anunțat CEO-ul OnePlus Pete Lau. Se știa deja că cele două firme vor folosi aceleași echipe de cercetare/dezvoltare.

Tăieri de costuri

Decizia ține strict de realizarea de economii prin integrarea echipelor. Dacă despre cercetare/dezvoltare se știa deja, avum vor fuziona probabil și echipe de vânzări, marketing și așa mai departe. Reducerea costurilor pentru a face profit.

Oricum, după cum v-am scris, Oppo și OnePlus fac parte din grupul BBK Electronics, care deține de asemenea realme, vivo, IQoo și alte branduri. Este probabil cel mai mare jucător chinez pe electronice, mult mai mare decât era Huawei la momentul de maxim.

ads

Faza este că nu fuzionează și cu brandurile, OnePlus va rămâne un brand separat.

Actualizări de software

Pete Lau spune că în urma fuziunii este asigurat accesul OnePlus la mai multe resurse decât avea înainte. El spune că efectele pe care le-au observat în ultimele câteva luni au fost pozitive. Astfel, a fost luată decizia de a integra mai bine OnePlus în cadrul OPPO.

Pentru viitorul apropiat, efectele vor putea fi văzute în lansările de actualizări software. Conform articolului publicat de Pete Lau, OnePlus va putea în curând să ofere actualizări de sistem mai rapide și mai stabile către clienții săi. Având în vedere că OnePlus deja era unul dintre cei mai rapizi producători de smartphone-uri când vine vorba de actualizări de Android, cel puțin pentru cele mai recente dispozitive ale sale, probabil că aceste update-uri vor veni mai repede și pe modelele mai vechi.

Via: Go4IT