Microsoft România a numit-o azi pe Gabriela Matei în funcția de General Manager începând cu 1 iulie 2016. Începând din ianuarie 2014, Gabriela a condus cu succes operațiunile Microsoft România pentru segmentul firmelor mici și mijlocii.

Gabriela Matei-1

Ea îl va înlocui pe Kostas Loukas, care preia un nou rol în cadrul organizației Microsoft din Europa Centrală și de Est (CEE). În noua sa funcție, Gabriela va raporta Președintelui Microsoft CEE, fiind totodată membru al Board-ului Executiv al Europei Centrale și de Est.

Între anii 2012 și 2014, în calitate de Cloud Director, ea a pus la punct și a implementat strategia de cloud a Microsoft România, influențând pozitiv atât rezultatele companiei, cât și impactul tehnologiei în piața locală. Înainte de a se alătura Microsoft România, Gabriela a lucrat pentru Vodafone România 15 ani, unde a avansat până la funcția de Chief Commercial Officer, Enterprise Unit, fiind membru al Board-ului Vodafone România.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!