RCS&RDS a lansat astăzi o campanie promoțională pentru clienții noi Digi Mobil și Digi Net Fiberlink 300/500/1000, (atât noi cât și existenți). Conținutul video disponibil pe Digi Play, va fi gratuit pentru ei până la data de 31 decembrie 2016.

 

Această promoție este disponibilă clienților care își activează serviciul Digi Play în perioada 02 septembrie – 31 decembrie 2015. Acesta este disponibil prin platforma Digi Online și poate fi accesat doar de către clienții companiei la minim un serviciu Digi. Clienții RCS & RDS care nu se încadrează în criteriile campaniei promoționale, se pot abona la Digi Play pentru doar 5 RON/luna (TVA inclusă), față de prețul normal de 15 RON/luna (TVA inclusă).

Utilizatorii existenți care au avut serviciul activ în luna august, vor beneficia de acces nelimitat la conținutul Digi Play, fără niciun cost la abonament, în perioadă 01 septembrie 2015 – 31 decembrie 2016.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!