Compania românească TotalSoft, fondata de Liviu Drăgan, a fost preluată de un competitor din Turcia pentru 30 de milioane de euro. Logo Software Investment este cel mai mare furnizor independent de software din Turcia.

Liviu-Dan-Dragan-Totalsoft

Logo Software Investment va achiziționa 100% din acțiunile TotalSoft, 57% în lichidități și restul prin finanțare bancară.

Piața EAS din România promite o creștere anuală de peste 9% a ratei de creștere medii anuale (CAGR) în EURO în următorii 5 ani. TotalSoft are în portofolui mai multe soluții pentru companii, iar creșterea sa se menținea de la an la an.

Compania a raportat venituri de 21,3 milioane € și un EBITDA de 3,48 milioane € în 2015. În primele 6 luni ale anului 2016 TotalSoft a realizat venituri de 10,65 milioane € și EBITDA de 1,97 milioane €.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!