Uber Ungaria trage de dreapta, serviciul se suspendă datorită unei noi legi. Spre deosebire de zona balcanică, în Ungaria nu-și permit să funcționeze pe lângă lege 🙂

dreamstime_s_42376101-compressor
Credit foto: © Bigapplestock | Dreamstime.com – Uber

Parlamentarii de la Budapesta au trecut o lege care interzice accesul la aplicația Uber și stabilește amenzi pentru cei care promovează serviciul Uber. E drept că asta a venit după zile întregi de proteste din partea taximetriștilor care au blocat capitala. Adică s-au consumat ceva energii acolo, oamenii au luat măsuri.

Nu pricep de ce Uber nu pot avea acorduri cu statul să intre în legalitate, cum au în Estonia. Ce-o fi așa de greu? Pe noi chestia asta cu “las’ că merge și așa” ne omoară.

Este adevărat, Uber oferă o experiență mai bună, mașinile sunt mai curate, șoferii mai bine crescuți, dar e ușor când nu plătești taxele și n-ai aprobările necesare.

Sunt curios ce se întâmplă în continuare, urmăresc subiectul și vă țin la curent.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!