Actualul manager UPC România, Robert Redeleanu, va prelua un nou rol în cadrul operațiunilor Liberty Global din Europa Centrală și de Est, iar noul director general al diviziei locale devine de la 1 aprilie Mihnea Rădulescu.

Robert Redeleanu, care conduce UPC România din iunie 2015 șți este în prezent director general al UPC România şi UPC Ungaria, a fost numit director general al UPC Polonia. El îi urmează în acest post lui Frans-Willem de Kloet, actualul CEO UPC Polonia, care a decis să părăsească Liberty Global. De la 1 aprilie Robert Redeleanu va avea responsabilitatea conducerii operaţiunilor din UPC Polonia și UPC Ungaria, care funcționează ca entități separate. De atunci, Mihnea Rădulescu este numit director general al UPC România. Mihnea Rădulescu este în prezent vice-președinte pentru operațiunile B2B din UPC CEE (Europa Centrală și de Est), coordonând activitățile pentru divizia business din România, Ungaria, Polonia, Slovacia și Cehia.

Mihnea Rădulescu și-a început cariera în cadrul Liberty Global în 2013 în România unde, ca parte a echipei locale de management a dezvoltat şi implementat o serie de proiecte strategice de succes. Din 2015, Mihnea Rădulescu a fost numit Vice-preşedinte responsabil pentru proiectele strategice şi membru în echipa de top management a UPC în regiunea Europa Centrală şi de Est. Din 2016 a preluat atribuțiile de coordonare ale diviziei Business-to-Business ale întregii regiuni CEE, obţinând rezultate deosebite în ansamblul rezultatelor companiei.

Anterior experienţei din Liberty Global, Mihnea Rădulescu a facut parte din echipa Roland Berger Strategy Consultants din România timp de aproape şapte ani, acoperind prin proiectele derulate o arie variată de domenii, cum ar fi dezvoltarea de strategii de creştere sau integrări de companii în industrii precum telecom, bunuri de larg consum sau retail. Mihnea Rădulescu are o diplomă de master la Norwegian School of Management din Oslo şi este absolvent al Academiei de Studii Economice din București (Relații Economice Internaționale).

Robert Redeleanu a fost numit Director General  pentru UPC  România în iunie 2015. Anterior, Robert Redeleanu a  ocupat funcția de Chief Marketing Officer pentru UPC România, începând cu 2013. Robert Redeleanu şi-a început cariera în cadrul Unilever South Central Europe și, în peste 20 de ani de activitate, a avut o carieră locală şi internaţională, cu experienţă extinsă în operațiuni, marketing şi vânzări în diferite organizații.