Vânzările Galaxy S7 au fost atât de bune încât rezultatele financiare Samsung înregistrează pe trimestrul doi din 2016 cifre mai bune decât în ultimii doi ani. Ca și principalii competitori, Samsung a avut probleme cu vânzările și veniturile, dar acum și-au revenit.

Samsung-Galaxy-S7-compressor

Am pus deja Galaxy S7 Edge pe primul loc în top 10 smartphone, iar acest lucru nu este contestat de nimeni. Sincer cred că rivalii ar trebui să învețe de la Samsung cum trebuie gândit un telefon, cap-coadă, de la design, la hardware, la software. Cum spuneam și acolo, sunt fan Apple, am utilizat majoritatea modelelor iPhone, dar dacă ar fi să aleg între 6S și S7 Edge, aș merge pe Samsung. Sper ca Apple să vină cu un model îmbunătățit, sper ca ei să adopte anul viitor ecranul Edge și să aibă terminale la fel de atractive.

Deocamdată nu știm exact câte telefoane a vândut Samsung, dar profitul companiei va fi de 7 miliarde de dolari pe trimestrul doi, o creștere de 17% comparat cu anul anterior. Încasările totale vor fi de circa 44 miliarde de dolari, o creștere de peste 3 procente.

Rezultatele oficiale vor fi făcute publice la finalul acestei luni, vă țin la curent. De asemenea, la început de august vedem lansarea Note 7, iar acest lucru va genera o nouă serie de vânzări pentru Samsung

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!