Ravinder Takkar, actualul CEO al Vodafone România, a primit un nou post, cu un rol complex de management în India, poziţie din care va fi preşedinte al Vodafone Group Services, va reprezenta interesele Vodafone în India şi va fi responsabil şi de dezvoltarea business-ului Vodafone în regiunea Africa, Orientul Mijlociu şi Asia Pacific, conform ZF.

Ravinder Takkar - CEO Vodafone Romania (2)
Ravinder Takkar

Update: a venit și comunicatul oficial al companiei.

Takkar își încheie astfel mandatul de trei ani de CEO și Președinte al Vodafone România, rol pe care l-a preluat în luna mai 2014.

Deocamdată Grupul Vodafone nu a anunțat cine va prelua conducerea Vodafone România. Un anunț în acest sens va fi făcut în perioada următoare.

ads

Anul acesta Vodafone marchează 20 de ani de la lansarea serviciilor mobile, pe atunci Connex.

Ravinder Takkar s-a alăturat echipei Vodafone în 1994 și a deținut numeroase poziții executive, atât în Vodafone Group, cât și în companiile cu capital comun, printre care Director Enterprise și Director de Strategie la Vodafone India, Manager de Dezvoltare Grup pentru Vodafone Live, Director Tehnologie la Vizzavi, precum și alte roluri operaționale în Vodafone Spania și Vodafone Portugalia. Takkar a fost membru al Board-ului Vodafone India și Indus Towers (un joint-venture între Vodafone India, Airtel și Idea). Înainte de a fi desemnat CEO și Președinte al Vodafone România, el a fost CEO Vodafone Partner Markets, fiind responsabil de creșterea business-ului prin extinderea prezenței Vodafone și atragerea de noi parteneri. Înainte de a lucra pentru Vodafone, el a fost consultant de management la DMR Group.